Några bilder från Justins instagram !/ Emelie

   Instagram , tweet bilder- Welcome to Miami.- Skinny pants and vans.- Night...

/ Emelie

   Justin och Sean Kingston i Miami Beach

2 bilder från när Justin och Sean Kingston var i Miami Beach. Justin fick då köra Seans Rolls Royce!

- TheJustinBieberShrine.com


ps: bilderna funkar nu !

/ Emelie


   Uppdatering som vanligt imorgon !

Hej riktigt dålig uppdatering , men uppdateringen är som vanligt igen imorgon . Det är sjukt konstigt att ladda upp bilder här också , det funkar inte när jag skulle göra det nyss. Men jag hoppas att det blir inlägg från sofie och gästbloggarna alexandra och sara :)
Hör av er på min blogg genom en kommentar om det är något : www.emeliebiebers.blogg.se

/ Emelie

   Twitvid!Hahahaa! #SWAG

/Sofie

   Kom igen Beliebers skicka in bilder!

Kom igen nu beliebers, nu får ni skicka in fler bilder till
ShowYourHearts videon ;) Annars kommer det inte bli ngn video :( Och tack för alla bilderna jag fått hittills, men jag behöver minst 3st till! Annars kommer det inte gå :/ Så säg till ALLA era vänner ALLA beliebers ni vet och ja ALLA att dem också ska vara med!! :D Det är ju så lätt och för en god sak! Det finns 2 sätt ni kan skicka bilden till oss på:

1. Ta bilden och skicka den hit: justinprankbieber@live.com ;)
2. Ta bilden och lägg upp den på din blogg och länka sen inlägget i en kommentar elr på FB elr Dv ;)

OBS! Det tredje alternativet är bara för dem som är kompis med mig på FB, Dv elr känner mig på riktigt!

3. Ta en bild och lägg upp den på Dv elr FB och tagga mig i den ;)

Så kom igen nu! Ni har hela denna helgen och nästa vecka på er tills kl. 15 på söndagen den 7:de augusti ;) Tack så jätte mke! <3

/Stor Belieber kram Sofie ♥


Ps. glöm inte göra hjärtat med händerna, som här på bilden ^^


   Justin ljög på Twitter !

Tidigt igår på morgonen så twittrade Justin att han var i Kanada. Men det var inte sant, han var istället i Boca Raton, Florida för att vara med sin flickvän Selena Gomez. Och ett fan såg honom i Florida och hon blev rätt så upprörd. Hon twittrade och hon var inte vidare glad.

'' Justin är en löngnare! Han twittrade att han var i Kanada och jag såg nys honom i södra florida och lämnade studion med Selena Gomez. ''

 

/Bieberlove Alexiz


   Den nya bloggaren

Vad heter du?: Jag heter Alexandra men kallas oftast för Alexiz

Varför är du en Belieber?: För att jag älskar Justins låtar och jag älskar han för han är så snygg och lite annat

Kommer du kunna uppdatera mke på bloggen?: Ja så ofta jag kan

Hur känns det att få börja blogga på beeliebers.blogg.se?: Det känns jätte kul att få börja här.


/Alexiz

   KOMMENTERA !Nu har vi en frågestund här på bloggen , så om det är något ni undrar om Justin , hans kompisar familj eller ni kanske har någon fråga om oss som bloggar här på beeliebers , ingen fråga är för dum . 
Det är det bara att skriva frågan som en kommentar på detta inlägget .
Frågestunden avslutas imorgon klockan 21:00 , men om det kommer in några fler fråger i efterhand svarar jag på dom på  söndag !

KOMMENTERA NU NÄR NI HAR CHANSEN !

/ Emelie


   Selena - "Jag är hemligt förälskad i Shia LaBeouf"

"Jag är hemligt förälskad i Shia LaBeouf"


Hon må vara pojkvännen Justin Bieber, 17, trogen, men Selena Gomez,19, erkänner att hon är hemligt förälskad i den snygga skådespelaren Shia LaBeouf, 25.

Den 19-åriga sångerskan har knappt setts utan pojkvännen sedan de visade sig tillsammans första gången i februari, men säger att hon varit lite besatt av Shia de senaste fyra åren.

— Jag var så glad när jag såg Shia. Jag blev så fascinerad. Han tycker säkert att jag är galen och jag gjorde antagligen bort mig, men jag älskar honom. Jag har bokstavligen talat varit besatt av honom sen jag var 15 år, säger hon till Reveal om sitt första möte med skådespelaren.

— Shia är äldre än mig, så jag ser upp till honom. Men jag vill inte gifta mig med honom!

Och apropå giftemål så avfärdar Selena rykten om att hon är redo att gå ner för altargången med Justin, som hon började dejta förra året, men avslöjar att förhållandet är starkare än någonsin.

— Nej, jag är bara 19! säger hon och tillägger om förhållandet:

— Allt är bra.

Källa: Msn Today

/Sofie


   Show your heart för Berry video !


   Let´s play pretendVad tycker ni om videon ?

/ Emelie

   47% av 70.000 män är trötta på Justin !Det är ingen hemlighet att många killar hatar Justin Bieber....!

Enligt Askmen.com:s årliga Great Man Survey, sade 47 procent av de tillfrågade 70 tusen män de är trött och less på att höra om Justin! Medan 26 procent av väljarna säger att de tröttnat på Lady Gaga.

Vilka andra kändisar är killar tröttnat på? Sarah Palin kom i ett närbeläget tredje med (25 procent), Charlie Sheen (20 procent), Kim Kardashian (17 procent), Lindsay Lohan (15 procent), president Barack Obama (12 procent) och Donald Trump (8 procent).

- Askmen.com

/ Emelie

   Justin Bieber swag dance video !Videon är uuunderbar !

/ Emelie

   Top 25 mest attraktiva turnéer 2011 !Billboard har nu släppt en lista över 25 mest attraktiva turenéer under 2011. Justin kom på 11 plats , på toppen ligger U2 på första plats , Lady Gaga på en 4:e och därefter Usher . Videon är dock inte den bästa , dom kunde ju ha valt någon bättre om man säger så ...

/ Emelie

   Show your hearts! ♥Hej, ni kanske läst på ngn annan hemsida om Show your hearts? Om inte så skriver jag om det längre ner i inlägget ;) Menjag såg att JDB bloggen hade en video på gång, men den hemsidan e ju så stor så jag tror knappast att alla kommer kunna vara med i deras video :/ Så om ni också vill vara med i en video, så kommer jag göra en :) Gör så här:

1. Ta en bild på dig där du gör ett hjärta med dina händer, bilden får se ut hur som helst bara du visar ett hjärta med händerna :)
2. Skicka bilden till: justinprankbieber@live.com och skriv ditt namn, döp även mailet till Show your hearts :)

Jag kommer sen lägga ut denna video på FB, bloggar och lite annat ;) Ska se om jag får lägga upp den på YT också ;) Men ni måste hjälpa till att länka den till alla era kompisar och annat, jag ska även länka den på Justins FB sida ;) Och ni får hjälpa till att lägga ut den på twitter och sånt :D Så skicka era bilder nu nu nu!!!!! <333 Säg även detta till era kompisar så dem oxå e med! :)


Vad är Show Your Hearts? -
Justin Bieber, Lady Gaga, Britney Spears och andra av sociala mediers superstjärnor kommer att låna deras enorma inflytande till en bra sak - "Show Your Hearts"-kampanjen - med början idag. Den 3 juli dödades i en bilolycka Josua och Robin Berry och kvar lämnade sina söner Peter (9) och Aron (8) förlamade nedanför midjan. Nu är pojkarna och deras syster Willa (6) på ett sjukhus i Houston-området och ställs inför otroliga utmaningar.

"Show Your Hearts" insamlingskampanj till förmån för Josua och Robin Berry barnen inleds officiellt idag, den 27. Det kommer att bli hjälpt av kändisar inklusive Kardashians, Diddy, Jennifer Hudson, Selena Gomez, Julianne Hough, Nicole Scherzinger och "Glee" medlemmarna. Dessa stjärnor och andra ber alla att sprida medvetenheten om dessa barnen genom att byta ut profil bilder och avatarer till "Show your hearts" bilden. 
Donationer kan göras via PayPal och sms.

Källa: showyourhearts.org

/Sofie

   Kenny twittrar ;)Detta skrev Kenny på sin twitter efter att några fans hade anklagat Justin för att ha låtit Scooter sköta allt sitt twittrande , efter det kenny hade skrivit var #sorryjustin en trend på twitter !

/ Emelie

   Beliebers i LONDONMy UK fans have #SWAG. Thank u ! MUCH LOVE

/ Emelie

   Never Say Never ute på DVD nu !Justins film Never Say Never är på DVD nu på www.cdon.com . Tryck på denna länk för att komma till sidan där du kan köpa den .

Vad tycker ni om filmen , kommer ni köpa den eller inte ?

/ Emelie

   Justin twittrar om sitt nya album

Någon mer som längtar tills det kommer? :D

/Sofie


   Justin twittrar:

Detta twittrade Justin om Selenas konsert :D

/Sofie


   Justin på Selenas konsertSelena hade en konsert i natt den 24 juli ;) Den hölls i Costa Mesa, Kalifornien :) På konserten tog hon ut Justin på scene och kramade om honom sen sjöng han Justin Timberlakes låt Cry Me A River <3

/Sofie

 


   Justin bjuder ut Selena på hennes födelsedagJustin
är bortom söt när du tar hans tjej ut till en speciell middag på en av Hollywoods finaste japanska restauranger!

Justin tog sin flickvän Selena Gomez till en stor middag för hennes födelsedag den 22 juli på Geisha House i Hollywood - och vi har den exklusiva scoop om vad de beställt och alla deras handdator!

Justin, 17, och Selena, 19, hade massor av mat inför dem och inte dölja sin kärlek genom måltiden.

"Justin och Selena var bara bedårande när de firade sin födelsedag på Geisha House på fredag ​​kväll," ett ögonvittne berättar HollywoodLife exklusivt. "De verkade verkligen glad och helt förälskad. Medan de åt middag, matade Justin henne en Hollywood-sushi rulle, som är en rulle med krabba, avokado och tempura gurka. De hade också Marilyn Monroll, som är en rulle med räkor tempura, avokado och kryddig sås. De delade också den inglasade korta revben och grillad Alaskan lax teriyaki ".

"Till efterrätt delade de tempura grönt grädde te is. Den hade tre ljus i den, och alla sjöng "Happy Birthday" till Selena, inklusive Justin. Just innan hon blåste ut ljusen, sade Justin "Make a wish!" Och hon log. Efter att hon blåste ut ljusen, lutade Justin över och kysste henne på läpparna. Det var super sött! "

"De är båda verkligen ner till jorden och väluppfostrad. De verkligen kompletterar varandra. "
/Sofie

   Ny bloggare ;)

Hej hej :) Har pratat med en tjej som heter Alexandra och hon är intresserad av att börja blogga här ;) Så jag tyckte det lät bra, hon är väldigt snäll och en äkta Belieber :D Så hon kommer troligen börja här imon :D Det kommer nog bli super <3 Ha de bra :)

/BieberLove Sofie ♥


   #prayfornorway/ Emelie

   Sorry :/

Hej, förlåt för så dålig update från min sida, men jag har jätte mke att göra just nu! Plus att på min vanliga data funkar inte internet som det ska nu, så jag måste sitta vid mammas :/ Men på mammas kan man inte lägga upp bilder så det är lite kaos just nu, från min sida :( Men jag ska försöka fixa det och blogga lite mer, men Emelie och Sara bloggar ju as bra så länge så! <3

/Kramar Sofie ♥


   Tävling !

Tävla och vinn på Sanktan.se! Nu kan du vara med och tävla om "Justin Bieber - Never Say Never" - innan de släpps. Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan nedan.
FRÅGA:
Vem gjorde det avgörande målet i Sveriges VM-bronsmatch mot Frankrike?
Mejla ditt svar till: sanktantavling@expressen.se.
Viktigt: Bifoga ditt namn, din adress och ditt telefonnummer i mejlet.
Döp mejlet till ''Bieber''

   Bilder från när Justin tatuerar sig !

Justin och Selena var ju i Hawaii för ett tag sedan , då gjorde ju även Justin och Jeremy en tatuering . Här är lite bilder från det ./ Emelie


   Justin spelar för Beckham-barnen !

 

 

Justin Bieber är populär i familjen Beckhams hus.
Nu har den kanadensiska popstjärnan och David Beckham gjort en deal:
Justin spelar för barnen och David ger honom en privatlektion i fotboll.

Beckham-barnen Brooklyn, Romeo och Cruz är stora Justin Bieber-fans och gick tillsammans med pappa David på den unga stjärnans konsert i Los Angeles förra året.Nu har Justin och David Beckham gjort upp en deal, skriver The Sun.– Jag har lovat att ge killarna en privatkonsert i deras hus – om David ger mig några privata fotbollslektioner, avslöjar Bieber.

 

 

Justin hoppas även att få med Selena:

– Nu när de har fått en flicka kanske Selena får komma också och dedikera en sång till Harper, säger Bieber.

 

/Sara

 


   Next 2 U - cover

Asså gud, jag blev helt kär! Den är as bra denna covern ;) Dem har även gjort en med Selenas sång som är väldigt bra <3

/Sofie


   Pattie ( justins mamma ) borttagen från facebook/ Emelie

   Justin och Chris lika dana halsband !På premiären av Justins film hade Chris på sig ett halsband där det stod BANG på , och när Justin kom ut från studion bärde han ett lika dant !

Vad tycker ni om halsbanden ?

/ Emelie


   JB uppmanar fans att inte sms:a medans du kör bil !Popstjärnan går ny kampanj för att uppmuntra fans att ladda ner PhoneGuard applikation som låser smartphone när bilen är i rörelse. Genom Gil Kaufman Justin Foto: Jason LaVeris / FilmMagic Justin tillbringar troligen mer tid på privata jetplan och internationella flygningar än bakom ratten på en bil. Men tonåring pop sensation vet en sak om du kör: Du ska inte texten när du sitter bakom ratten. Det är därför Bieber, 17, har skrivit på för att en kampanj uppmanar sina fans att avskeda smartphone medan de kör som en del av sin pågående anti-textning-while-körning kampanj.

Läs mer:
Shia LaBeouf’s Star-Studded Run-In With Justin Bieber

så stolt över jb, han bryr sig verkligen om sina fans och han vill verkligen inte att det ska bli någon bil olycka eller något . Han är för gullig !

/ Emelie


   Justin vill ta en paus (ledigt) ínnan albumet kommer ut !Bra idé, Justin! Vill du inte bränna ut dig!

Förra månaden öppnade Justin upp om hans nästa album, och avslöjade att han är hårt arbete att utveckla en del nya material för det.

Innan han blir för nedsänkt i det nya albumet ser det ut som han ger sig själv en paus för en månad.

Här är vad Justin hade att säga om det:

"Jag har jobbat så hårt, jag tar en månads paus. Det har varit jättekul att bara tänka och njuta av att umgås med mina vänner. Jag växter fortfarande upp, och när du arbetar varje dag behöver du  verkligen få en chans att lista ut vem du är. Så med ledighet, kan jag tänka, be och bara typ växa upp. "

Vi är glada att höra detta, Biebs! Njut av ledigheten, och vi ser fram emot uppdateringar på det nya albumet när du kommer tillbaka!

- PerezHilton


   Don't forget!Glöm inte att fråga frågor till oss på blogresponse ;) Det är det enklaste sättet att ställa och svara på frågor :) Gå bara in här: http://blogresponse.com/ForeverBieber elr tryck på bilden ovan  <3 Och jag svarar så fort jag ser, så bra jag kan och så ärligt jag kan :D Kram ♥

/Sofie

   Rösta på Justin för MTV Video Music Awards !Av alla
Utmärkelser visar har MTV Video Music Awards fått vara det roligaste. Förra året tog Justin hem ett pris han var nominerad till, Best New Artist. I år får han också en nominering, Bästa manliga video för "U Smile".

BÄSTA MANLIGA VIDEO

Cee Lo Green "F *** You"
Eminem Feat. Rihanna "Love the way you lie"
Bruno Mars "Grenade"
Kanye West Feat. Rihanna & Kid Cudi "All of the lights"
Justin "U Smile"

Detta kommer bli svårare att vinna, tror jag. VMA: s kommer att sändas live från Nokia Theatre i Los Angeles den 28 augusti klockan 9 på kvällen.

Källa: thejustinbiebershirne
Nu ska Justin vinna detta! Rösta HÄR beliebers :D

/Sofie

   Justin och Rihanna twittrar

Igår skrev Rihanna detta till Justin:

Och länkade denna bilden:

caption

Och Justin svarade:/Sofie


   Dagens fråga !

Dagens fråga :

Justin ska ju inte vara närvarande på Selenas födelsedag , men tror ni att han kommer överaska hon eller göra något liknande . Eller vad tror ni ? :)

/ Emelie

   Justin kommer inte närvara på Selenas födelsedag !Selena Gomez avslöjade för E! News att hon inte kommer att ha pojkvännen Justin vid hennes sida på hennes 19-årsdag den 22 juli 2011.

Selena berättade för E! News "Jag tror att min mamma har planerat något för mig. Jag ville inte riktigt be om något, så jag i princip kommer jag bara att vara på turné repetition under dagen. Kanske på middag på kvällen med min familj. Ganska tråkigt."

Förra året firade Selena hennes 18-årsdag med en stor BBQ bash. Hennes mamma, Mandy, visade att "250 av hennes närmaste vänner och familj kommer över till vår plats i LA"

På frågan om Justin kommer att vara närvarande, sade hon, "Jag tror faktiskt att han kommer att vara i Atlanta. Men det är OK. Vi måste alla arbeta."

- E! News

/ Emelie


   5 låtar som inspererar JustinUnder sitt besök i studion med Chris Brown på måndagen avslöjade Justin 5 låtar som inspirerar honom i hans musikkarriär. Vilka är de 5 låtar som motiverar Justin så mycket? Kolla in det här! Och hitta orsakerna till!

1. "Man in the Mirror" av Michael Jackson
"Du kan känna känslor i vad han säger, och hur det handlar om att titta in i dig själv. Budskapet bakom det är bra. Det är en riktigt inspirerande låt. "

2. "I Believe I Can Fly" av R. Kelly
"Den här låten är ungefär som aldrig någonsin sagt, där allt är möjligt, och du måske bara tro. Det är definitivt upplyftande. "

3. "Dear God" av Boyz II Men
"Min mamma har lyssnat på Boyz II ända sedan jag var liten. Det var alltid i huset. Nu är den här låten i min iTunes. "

4. "Down to Earth" av Justin (själv)
"Det handlar om när mina föräldrar att bröt när jag var riktigt liten och om den kamp jag gick igenom och fortfarande går igenom. Jag tror att det är inspirerande att så många barns föräldrar är skilda nu för tiden. "

5. "Never Say Never" av Justin, med Jaden Smith
"Vi gjorde faktiskt låten ''Never Say Never'' först, så på ett sätt som det inspirerade filmen, vilket egentligen är om mig, ett litet stads barn, att kunna leva sin dröm och bli framgångsrik. Meddelandet är att man inte behöver ge upp, så jag tror att det var perfekt för det."

Källa /  HollywoodReporter.com


/ Emelie


   Ashley Benson from Pretty Little Liars talking about JustinSpola fram till 02:03

/ Emelie

   Justin och DD !Justin och Chris Browns pitbull , DD !

/ Emelie

   Dagens bild!Haha, denna bilden är från när Justin överraskade Paige som hade skrivit in till Ellen's Show om att hon var Justins största fans och ville så gärna träffa honom nästa gång han kom till henne :D Och när Justin överraskade henne blev hon helt stum och jätte glad ;) Väldigt gulligt! Och på denna bilden är det Paige till höger hennes småbröder och Justin <3 Tryck HÄR för att se klippet ;) Är han inte för snäll mot sina fans Justin? :D

/Sofie

   Ready!

Så nu har jag suttit i ca. 1-3 timmar och fixat med denna designen ;) Jag har inte gjort den själv men jag har ändrat i princip allt med den! Jag ska försöka fixa en annan header imon :D Hehe, så länge får ni nöja er med denna :) Jag fixar även alla små saker som frågelådan, smilisar, bloglovin osv.. Men tyvärr tror jag inte att jag sätter in ngn translate elr FB knapp för jag tror det var det som gjorde sidan så seg :/ Fast det blir nog bra ändå, elr vad tror ni? <3

Nu ska jag kolla tv:e en stund sen blir det att dejta kudden xD Haha, godnatt Justins söta beliebers <3333

/Sofie   LEGO! <3

(Lego = Let's go) *på Justins språk* <3

Sitter nu och försöker fixa till en ny design lite, när jag är klar kommer jag lägga in den här men headern får jag göra ngn annan dag (troligen imon) för det hinner jag nog inte ikv :( Ha det så bra så länge ♥

/Sofie

   Designen !?

Som Emelie skrev för ett tag sen så laggar typ blogg.se elr så har ngt hänt med vår design ;) Men jag jobbar på vad det kan vara för fel! Eftersom jag är design ansvarig ska jag försöka fixa den och om jag inte kan det får jag fixa en ny desig :) Men man ser ju iaf inläggen så läs dem så länge så försöker jag fixa detta idag elr imon ;) Och om ni undrar något elr har problem att komma in här elr ngt sånt så mejla oss:
Sofie: justinprankbieber@live.com
Emelie: emme.hoglund@hotmail.com

Tack för ert tålamod! <33

/Sofie
   Blogg.se , laggar typ .

Varken jag eller Sofia vet vad det är för fel på sidan ... ingen utav oss får upp headern men vi får upp inläggen efter en stund. Funkar det för er , eller vad är det som inte funkar ? Komentera eller mejla : emme.hoglund@hotmail.com eller justinprankbieber@live.se !

/ Emelie

   Bild från ESPY awards 2011

Hittade denna bilden på Justin och Selena från ESPY Awards 2011:Aww.... ser ut som att dem båda är gråt färdiga! Så sött <3333
/Sofie

Btw. vårt 100 inlägg på denna bloggen :) <33


   Justin på Msn Today(Klicka på dem små bilderna för att få dem stora och kunna läsa texten!) :D

/Sofie

 


   Alfredo Twittrar:

''Which skateboard is the flyest? Me, @JustinBieber & @Quincy just grabbed new boards. About to test em out! #BEASTMODE''
Och han postade även denhär bilden:
/ Sara

   Justin Biebers girlfriendDenna tjej har verkligen en otrolig röst !

/ Emelie

   Taylor Swift sjunger baby på hennes konsertJustin twittrade :/ Emelie

   Ny bild !Ny bild på Justin och kanske kusiner eller någon i släkten ?

/ Emelie

   Justin skriver om det nya albumet på FB

 

Någon mer än jag som längtar as mycket!? :D Kommer nog bli super! <3

/Sofie


   Baby Remix!

Made By: TheJustinBieberShrine

Riktigt coolt ändå! Jag gillar den, vad tycker ni Beliebers? Hiss or Diss? :D♥

/Sofie


   Dagens BildIn skickad av Lina :) Tack så mke <3 Skicka gärna in du också, skicka på FB, Dv elr via mejl: justinprankbieber@live.com elr emme.hoglund@hotmail.com

Vad tycker ni om bilden? :D

/Sofie


   Bieber Party!

Hittade en sida där man kan köpa kalas saker till en riktigt Bieber fest! Här är sidan: http://justinbieber.shop.bravadousa.com/Dept.aspx?cp=21965_47478

Och här är lite bilder från en affär i U.S.A som också säljer dem här sakerna:
 
Fin fina grejer! <3

/Sofie

   Justin är nominerad till Celebrity Bowling Honors 2011!Detta året ska inte Taylor Swift få kronan! Nej för detta året är det Biebers tur! Så tryck HÄR för att rösta <3 Tagga nu Beliebers, Justin är vår kung och han ska få sin krona ;)

/Sofie

   Joe Jonas förolämpar Justin!Joe
rensar upp rivalitet rykterna mellan honom och Justin - men han går så långt , så att han kränkar hans popstjärns motsvarighet?

Vi är glada att höra Joe Jonas, 21, känner sig inte hotade av superstjärnan Justin, 17. Men han kan ha gått lite för långt - förolämpande Biebs!

Joe berättar AOL hans karriär är i en annan basebollarena än Biebers.

"Mina låtar är lite mer mogna," sa Jonas. "De saker som jag talar om ... Jag hoppas verkligen att 11-åringar inte lyssnar på dem för då behöver deras föräldrar prata"

Han säger också hans soloalbum
"Fast Life" handlar mer om de hinder som unga vuxna till skillnad från pre-teen drama.

"Jag är 21, så jag sjunger om saker en 21-årig ​​skulle behandla. Och om en 11-årig ​​eller vad som helst vill lyssna på min musik, så är det bra, jag är mer än nöjd. Jag känner bara kärnan i publiken som kommer att vara lite äldre, "csa Joe Jonas.

Källa: TFOJB

Jag har aldrig varit ett fan av Joe och kommer aldrig att bli, men inte trodde jag att han var så här taskig mot Justin :O Vad tycker ni? Är Joes musik mer mogen än Justins? <3

/Sofie


   Jelena fan video ♥


Såg att TheFanOfJustinBieber (länk i menyn) hade lagt ut denna, så jag kollade på den! Och hade den varit en sekund längre hade jag börjat gråta! Jag har 1 fråga till er som hatar Selena! VARFÖR? Jag vet hon har tagit Justin men ändå, Justin är ju glad när han är med henne och om jag inte har helt fel så är vi en famlij till Justin och ler han ler väl vi? U smile, I smile <3 + att vem vet dem kanske gör slut och då kommer kanske chansen tillbaka så NEVER SAY NEVER Beliebers! ♥

/Sofie

   Someday - Kommer den bli den mest sålda parfymen 2011?

Justin Biebers parfym har
sålts för 3 miljoner dollar
på bara 3 veckor och skulle kunna bli den mest sålda parfymen 2011.
Justin Biebers parfym, Someday har sålts för mer än 3 miljoner dollar på Macys i New York på 3 veckor och är redan den mest sålda kändis parfymen i historien.
Karen Grant på NPD Group Inc sa, " Om den fortsätter med sin framgång, kommer den bli den mest sålda parfymen 2011. Vi har inte sett någon sånt här sen Glow och Curious. "

För att lansera parfymen dök Justin upp på Macys i New York där dom första 325 fansen som köpte parfymen fick ta en bild med Justin.
/Sofie

   Lindsey Vonn har Bieber Fever!

När U.S. olympiskt skidåkaren Lindsay Vonn vann hennes EPSY igår kväll,  använde hon sitt tal tid till att tigga Justin att posera för en bild till hennes profilbild på facebook. Och backstage levererades bieber.

Vonn - Som vann bäst kvinnliga idriottstjej på evenemanget posade med hennes trofe Och hennes EPSY utmärkelser backstage. Och sen la hon in det i sin facebook med texten " äntligen fick jag min justin bieber bild "


/Sofie

   Justin och Christian Beadles spelar schack!Haha, det var inget litet schack!!
/Sofie

   11 miljoner followers
Aww..... <33
/Sofie

   Justin Bieber in Tamil Song RemixRiktigt bra om ni frågar mig! Vad tycker ni? :D

/Sofie


   ESPY Awards 2011Cooling! :cool: ♥

FLER BILDER!

/Sofie


   Fråga och svar! ;)

Fick en fråga för typ 7min sen (bevis på att vi svarar så fort vi kan):
Hur skickar man mejl till er?

Här är svaret:
I vanliga fall kan man skicka mejl till Emelie emme.hoglund@hotmail.com men nu är hon ju inte hemma så ni kan skicka mejl till mig om ni vill annars får ni vänta tills hon kommer hem, me skicka mejlet till justinprankbieber@live.com  så svarar jag ikväll eller imon :) Döp gärna mejlen oxå ;) Ni får gärna skicka in bilder på Justin som ni vill ska bli Dagens Bild, Look Likes (folk som liknar Justin), bilder ni ritat som har med Justin att göra osv. skicka in allt ni vil ska visas här på bloggen så får vi se om någon lägger upp det, det tror jag :D 

/Kramis Sofie ♥


   Kommentera! :D

Kom igen nu! Ni måste lära er att kommentera mer xd Haha, vi vill ju höra era åskiter, tankar och ideér :) Vi lovar att vi läser alla era kommentarer oxå! ;) Tack Beliebers <3/Sofie

   Justin på ESPY Awards 2011

4~18.jpg5~11.jpg3~25.jpg1~46.jpg2~33.jpg

Jelena:

6~6.jpg8~3.jpg3~26.jpg2~34.jpg7~8.jpg9~2.jpg1~47.jpg4~19.jpg

Vet några bilder kom 2 gånger men skit samma då fick ni bara se extra mycket av Justin :D

/Sofie


   Kommer Selena dumpa Justin för en äldre kille?Justin och Selena Gomez ser helt förälskade ut. Men enligt Hollywoodlife.com är Justin rädd att Selena kommer dumpa honom för en äldre pojkvän - särskilt efter hennes senaste freakout om att möta den äldre killen Shia LaBeouf .

"Han är rädd att hon ska tröttna på honom och lämna honom för någon äldre," säger en källa nära JELENA.


Källa: justinbieberzone


Vad tror ni Beliebers, kommer Selena dumpa Justin för en äldre kille? :)

 

/Sofie


   Lista över 60 mest följda kändisarna på Twitter:

 1. Lady Gaga
 2. Justin Bieber
 3. Barack Obama
 4. BritneySpears
 5. Katy Perry
 6. Kim Kardashian
 7. Ashton Kutcher
 8. Ellen Degeneres
 9. Taylor Swift
 10. Shakira
 11. Oprah
 12. Selena Gomez
 13. Rihanna
 14. Justin Timberlake
 15. Eminem
 16. Ryan Seacrest
 17. 50 Cent
 18. Ashley Tisdale
 19. Mariah Carey
 20. Pink
 21. Charlie Sheen
 22. Paris Hilton
 23. Nicki Minaj
 24. Alicia Keys
 25. Jessica Simpson
 26. Coldplay
 27. Diddy
 28. Demi Moore
 29. Snoop Dogg
 30. Chelsea Handler
 31. Khloe Kardashian
 32. Demi Lovato
 33. Perez Hilton
 34. Tyra Banks
 35. Chris Brown
 36. Cristiano Ronaldo
 37. Conan O'Brien
 38. Ricky Martin
 39. Jonas Brothers
 40. Ivete Sangalo
 41. Kourtney Kardashian
 42. Bill Gates
 43. Nick Jonas
 44. Lance Armostrong
 45. Soulja Boy
 46. Stephen Fry
 47. Russel Brand
 48. Drake
 49. Nick Cannon
 50. Tony Hawk
 51. Ludacris
 52. Stephen Colbert
 53. John Legend
 54. Pete Cashmore
 55. Lenny Kravitz
 56. Mandy Moore
 57. Dr Drew
 58. Claudia Leitte
 59. Bruno Mars
 60. Miley Cyrus


Yey Justin e på 2:a plats! Grattis sötis! Det förtjänar han elr hur!? :D <33
/Sofie


   Baby får fler och fler haterzUsch det var inte bra! Kom ige nu Beliebers låt dem inte vinna över oss ;)
/Sofie

   Jelena är fake?


Bildkälla: TFOJB

Vet inte riktigt om jag tror på detta, vad tror du? :S

/Sofie

   Justin Bieber - Keny West är ingen skitstövel!Kanye
West är känd för att ha den typ av personlighet som kan gnugga en del människor på fel sätt. Justin, å andra sidan, tycker väldigt mycket om Louis Vuitton Don. Även att hugga upp det med XXL EIC Vanessa Satten under en intervju för vår juli / augusti 2011 frågan hade Biebs idel komplimanger för Mr West.

"Jag fick vara i studion med honom och arbeta med honom och se hur han arbetar och prata med honom och prata med honom som en vän, och inte som någon [i] verksamhet", sa Bieber. »Han är egentligen inte en skitstövel så som alla andra tror. Jag menar, han kan, han kan göra dåliga saker, men han är verkligen generellt en bra kille. "

"Han kan göra dåliga beslut, du vet, liksom alla kan", sa justin, "men i allmänheten så tror jag att han är en bra kille."

Bieber var den första personen som Kanye följde när han gickTwitter i juli förra året. De båda gick på med att göra en relation över den sociala nätverkssajten och så småningom spelade in en låt tillsammans, en remix pop sångarens låt, "Runaway Love", tillsammans med en cameo från Wu-Tang Clan rapparen Raekwon över koncernens klassiska spår
“Ain’t Nothin’ Ta Fuck Wit.”

/Sofie

   Beliebers eller pumor

Visste du att 3 av alla 4 Beliebers är antingen under 17 eller över 40 år? Yah Vi håller skämtade om pumor som gillar JB men vad händer om jag sa att pumor (gamla kvinnor) utgör 21% av alla JB fans? Den troligaste orsaken till detta är att dessa 40 +-årig kvinna blev Bieberized av sina döttrar som fick dem i JB.

Tja en ny rapport säger att anledningen till unga och gamla kvinnor är de största Justin fans är att de har låga östrogen (kvinnliga hormoner). Huh?

Enligt en läkare vid namn Dr Tony Little:

Det är ingen tillfällighet att kvinnor två till tre generationer isär faller för samma tonåring musik sensation. Liksom de flesta fall av valp kärlek, hormoner att skylla.

Östrogen effekt
Justin är pojkaktiga utseende och högfrekventa sång har charmat miljontals kvinnor på motsatta sidor av ålder spektrum. Vad har de gemensamt? Låg östrogen.

"Före puberteten, kvinnor föredrar män med mer feminina ansikten och högre röster", säger Tony Little, Ph.D., Royal Society Research Fellow i psykologi vid University of Sterling. Detsamma gäller efter klimakteriet. "Post-menopausala kvinnor återgå nästan tillbaka till en pre-pubertet nivå förkärlek för mer feminina män."

I ett 2010 studie visar denna effekt visade Lilla och kollegor två bilder av ett manligt ansikte, ändras för att titta masculinized eller feminiserade, till kvinnor i olika åldrar. Feminina ansikten vädjade till post-menopausala kvinnor och flickor i de tidiga stadierna av puberteten, medan kvinnor i sin mest fertila åren föredragit mer maskulina män.

Little tror att östrogen kan öka förändringarna. "Östrogen sparkar i ganska kraftigt i puberteten", säger han. "Det uppmuntrar kvinnor att vilja para sig med genetiskt hög kvalitet [läs: maskulina]. Männen" Som östrogen krymper efter klimakteriet, så ökar affinitet för frid, maskulina män.

Jo jag håller inte helt. Från de reaktioner jag har sett från min sexiga inlägg, är det uppenbart att Beliebers (åtminstone att de som kommer till JBShrine) har rasar hormoner. :P

Källa: TheJustinBieberShrine
Översättning: Google
(Orkade inte översätta allt själv så blev det mågra små fel så får det vara)
/Sofie

   Justin x2 på ESPY Awards 2011Ikväll kommer ESPY Awards att sändas på ESPN. Excellence in Sports Performance årliga utmärkelse kommer att innehålla två berömda namn från underhållningsindustrin, Justin Timberlake och Justin Bieber. Justin Timberlake kommer att vara där för att presentera Capital One Cup utmärkelsen, och han redan spelat in en promo om det.

Medan
Justin, twittrade att han också kommer att vara där för att presentera ett pris. Den unga popstjärnan sa "kanske måste stanna @ espysonsdag i LA .... vem vill träffa mig på röda mattan ... kanske kommer att ge 2 av mina biljetter iväg." Med den typen av inbjudan, kan vi vara säkra på att en hel del Justin fans kommer att vara där.

Den officiella Twitter-konto för Excellence i Sports Performance årliga Award skrev också de goda nyheterna, "Nya #ESPYs Nyheter: @ justinbieber kommer att presentera en # ESPYs utmärkelse på onsdag kväll! # awwwesome. "

Det är inte inte
avslöjat vilket pris den unga popstjärnan kommer att presentera, men nyheten om hans ankomst kommer definitivt att locka många av hans tonårs-fans.

Källa: justbie

/Sofie

   Planking grejen kan vara rasistiskt


Justin
, Katy Perry, Rosario Dawson och många andra Hollywood-stjärnor har funnit sig för att utsättas för kritik för att omfamna "planking" grejen. bilderna ligger de platt och raka udda ställen. Vissa människor tycker att planking är dumt. Vissa tror till och med att det faktiskt är rasistiskt. Det visar sig att planking (bordläggning)  faktiskt var ett sätt att transportera slavar.

Xzibit, en av de största rapparna tog till Twitter och blästrade Internet med modeflugan där människor tar bilder på sig själva där de ligger med ansiktet nedåt. Den 36-åriga MC och programledaren twittrade den 6 juli att "#planking var ett sätt att transportera slavar på fartyg under slavhandeln, det är sjukt och inte roligt. Lär er. "

Xzibits tweet fick snart blandade reaktioner från hans Twitter followers och vi kan vara säkra på att Justin och andra kändisar som gjorde plankingen inte ville såra någon. De gjorde det bara för skojs skull. Vi kan dock erkänna att planking kan vara farligt.
Källa: Bieberoriginal

/Sofie

   Baby får stannaJA! <333333
Någon mer än jag som blev jätte glad ni läste detta!? ♥

/Sofie

   Driving & textingIgår meddelade Justin lanseringen av en ny kampanj som kommer att främja ett ansvarsfullt bilkörande utan smsande genom en ny app, som inaktiverar möjligheten att skicka sms, e-post och tangentbordet om du kör fortare än 10 miles per timme! Underbart!
I sin kampanj kommer Justin att arbeta vid sidan av Alex Brown Foundation, som arrangerades av familjen till den unga Alex Brown, som tragiskt nog dog eftersom hon smsade när hon körde. Detta sa Justin om hans nya kampanj:

"Som en 17-årig ​​kille som kör bil, är jag medveten om de otaliga saker som kan distrahera tonåringar när de kör bil, och att SMS är en som kan förebyggas. Det finns alltför många unga människor, som Alex Brown, som vi har förlorat på grund för att skicka sms under körning, och det är min förhoppning att genom detta partnerskap med PhoneGuard, kommer vi att öka medvetenheten om denna fråga och skapa säkrare förutsättningar för alla på vägen"

Källa: JDB

/Sofie


   WOW!

Såg detta på en annan JB blogg:

Kolla vid 0.20 :) Någon mer än vi som märker någon skillnad med Justin? xd
/Sofie


   Tips!

Hej igår köpte jag en ny tidning som heter J-14 ;) Den tidningen handlar nästan bara om Justin xd Haha, nej men han är med på nästan verje sida :) Och den är väldigt bra för den är på hela 110 sidor ;) Fast den är däremot på engelska :( Men man förstår den väldigt bra iaf! Tidningen finns att köpa på Pressbyrån (och endast där så länge du är i Sverige!) den kostar ca.75:- och i tidningen får du massa nya nyheter, skvaller, affischer och m.m! Och just i det nummret jag köpte så fick man även klistermärken med en massa kändisar på ;) Detta är en tidning jag rekommenderar starkt! Den och PopStar är mina favorit tidningar så spring och köp ;D

Några bilder från tidningen:

LOVE LOVE LOVE <33333333333333333333LOVE LOVE LOVE &lt;33333333333333333333LOVE LOVE LOVE &lt;33333333333333333333<3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3

Sry att första bilden blev på fel håll och detta var bara några av bilderna Justin är med på jätte många fler sidor ^^

/Sofie


   Följ oss!

Följ oss med bloglovin:
För att följa oss med bloglovin trycker ni på den lilla knappen vid länkarna i menyn, där det står Följ Bloggen :D

Följ oss på Facebook:
För att följa oss på Facebook kan ni logga in och gå med i denna gruppen: http://www.facebook.com/home.php#!/groups/230966253592637?ap=1 :D Och vill ni bara gilla några inlägg kan ni ju trycka på Gilla knappen som finns under varje inlägg här på bloggen ;)


Följ oss på blogresponse:
För att följa oss via Blogresponse så går ni här: http://www.blogresponse.com/foreverBieber eller trycker ni på fråga knappen överst i menyn så kommer ni också in på de sidan:

Om ni sen kommit rätt ska ni vara inne på en sida som ser ut så här:
(fast större!)
Sen scrollar du ner på den sidan tills du ser detta på höger sida:

Nu om du vill gilla vårt blogresponse på FB så trycker du på Gilla knappen ;) Och vill du följa vårt blogresponse så trycker du på Följ ForeverBieber :D
Vi blir jätte glada om ni gör detta! Det betyder väldigt mycket :D Så snälla hjälp till och gilla och följ oss mer :) <3

/Sofie

   Bilder från när Justin oh Lil Twist sjöng!
/Sofie

   Come on!NU TYCKER JAG ATT ALLA BELIEBERS OCH ANDRA SKA GILLA BABY VIDEON FÖR ATT DEN INTE SKA TAS BORT!!!!!!!!!!  LIKE LIKE LIKE!!! TRYCK PÅ DEN TUMMEN UPP ;D/Sofie

   Har Nick kommit över Selena ännu?

Under en intervju med Virgin Radio, höll Joe Jonas blir Facetimed av Selena. Som du säkert redan vet, Selena dejtade Joes yngre bror Nick innan.Vad du kanske inte
vet är att Nick kanske inte kommit helt över Selena ännu.

Enligt M tidningen, skrev Nick Jonas, "hej mannen ..." till Justin och sedan tweet helt försvunnit. Nick hävdar att han var hackad. "Hej allihopa! Jag hade en del säkerhetsproblem med mitt Twitter-konto tidigare. Jag tror vi har allt fungerat. Hoppas ni alla "mår" bra ", skrev han.

Sedan några minuter senare började Nick följande Selena igen efter månader av att inte följa henne. Hmm. Vad är det om? Nick har att äldre flickvän Delta Goodrem, men kanske han blir svartsjuk att hans ex-flickvän dejtar Justin?

/Sofie

   Jelena sjunger karaoke

Denna video bör betygsatt "R" för råttor! ... Vilket är vad 13-åriga flickor kommer att säga när de ser Justin kyss Selena Gomez efter en romantisk karaoke duett igår kväll i LA

Justin och Selena slå upp Lucky Strike, Downtown - där de utförde sina egna återgivande av Kid Rock / Sheryl Crow duett, "Bild".

Men deras utegångsförbud måste ha varit ganska sträng - eftersom J & S inte dröja kvar ... slå i vägen före midnatt.

Åh, att vara ung ... och rika. Skruva ung. Rik.

Källa: TheJustinBieberShrine

Översättning: Google translate

Bider:/Sofie


   Justin får mer säkerhet till sexFörra veckan
Justin fick en årsförbrukning av NVO kondomer som en gåva. Så varför transport av säkerhet?

NVO skickade Biebs 365 kondomer efter att ha hört att hans romans med tonåriga Disney drottning Selena Gomez blir het och tung. En insider från Bieber teamet sade nyligen, "Justin har sagt rakt upp som om han har sex, han hade bättre skydd." Nuvo ger bort över 200.000 kondomer per år för att förebygga tonårsgraviditeter och sexuellt överförbara sjukdomar.

Källa: TheJustinBieberShrine
/Sofie

   Justin & Lil Twist

Justin kom och överraskade hans två kompisar Lil Twist och Diggy Simmons på deras framträdande! Justin och Lil Twist har ju spalat in en låt tillsammans som heter Wind It, och Justin uppträdde den med honom igår kväll!

Det man hör utav videon låter ju bra iaf :D Elr vad tycker ni? <3

/Sofie

   Trends: om Baby videon!


/Sofie

   Baby videon tas bort!!En massa rykten cirkulerar ang. att Baby videon kommer tas bort - då den har så många dislikes. Precis som Rebecca Blacks friday har Justins Baby video många fler dislikes än likes, och Friday är redan borttagen. Beliebers twittrar #dontdeletebaby och #likebaby för fullt och försöker klicka tummen upp på Baby videon.

Vi vet inte om detta bara är ett rykte, men det skadar ju absolut inte att gilla baby videon? Gå in HÄR och klicka tummen upp!

Källa: justindrewbieber

/Sofie


   Dagens BildHehe, tro det elr ej! Men det är Justin på båda bilderna xd Dem bilderna är från Super Bowl reklamen ;)

Hot ot Not!? What you think? <3

/Sofie


   Videos

Hej :) Just idag är det väldigt tomt om skvaller, foton och nyheter men bloggen ska ju ändå uppdateras true? Så jag tänkte lägga upp lite videos på Justin så länge, så får vi se om det kommer något roligt senare idag :) Detta är några av mina favo klipp på Justin genom tiderna xd Hope you like it:
Hehe, ja det var några ;) Jag hittade inte dem som var jätte jätte roliga men jag hittade några iaf xd <3

/Sofie

   Justin twittrar:


Hahahahaa, det där kan man ju kalla fisk! xd Är man inte rädd för fiskar innan borde man ju bli det efter det där! :O

/Sofie

 


   Bieber glassJamie! Haha, gott gott xd Vad tror ni är dem goda? Någon som ätit någon? Elr någon som vet vart dem finns? <3

/Sofie

   Hur länge kommer jelenas förhållande att hålla ?www.justinbieberzon.com har ställt frågan om hur länge ni tror jelenas förhållande kommer hålla .
Så vad tror ni ?

/ Emelie


   Sofie -

Hej :)

Idag är det ju då söndag och som vi sagt så är det bara jag (& troligen en till) som kommer uppdatera bloggen, eftersom Emelie och Sara inte är hemma :/ Men jag ska på klassträff idag och jag vet inte hur mycket jag hinner blogga idag :( Men jag kommer försöka blogga lite till sen så får jag blogga mycket imon ist om jag inte hinner idag :) Ville bara att ni skulle veta <3 Älskar er Beliebers ;)

/Kram Sofie


   Dagens bildHaha, Justin gillar nog inte att stå så närma honom! <3 Sött! xD

   Justin camapade i Montana

Justin checkade in på Grouse Mountain Lodge, där den finaste sviten kostar $279 per natt, på Juli 5-7 sex andra människor och fiskade! Montana måste vara "mitt ute i ingenstans" ställe han var tweeting om.

Justin retade oss tidigare i veckan med flera foton av sig själv camping en vacker plats. Han sa "Kom hitta mig" och så gjorde vi! Vi pratade med tre olika källor som bekräftade Justin var i Kalispell, Montana den här veckan med sin familj! "Han checkade in på Grouse Mountain Lodge den 5 juli och checkat ut den 7 juli," en källa berättar för oss. "Han hade en släktträff."

En annan spion berättar Justin kontrolleras under namnet "Bieber". Gissa var han inte alltför orolig för att bli hittad!

Även Justin checkade in på Grouse Mountain Lodge, det gör det inte nödvändigtvis betyda att han sov där båda kvällarna, eller en alls. Han twittrade han camping den 5 juli, och en av våra källor säger oss att det är vanligt att checka in på Lodge men läger någonstans i närheten av det, ibland även i Glacier National Park som är en 30 minuters bilresa bort. "Justin och hans familj fiskade vid Sik sjön vilket är ungefär en mil bort från Lodge," avslöjar tredjedel ögonvittne.

Så vem var Justin där med? Det är lite oklart. En källa säger att han var där med sin pappa, Jeremy, sin pappas fru, deras två barn (Jazmyn och Jaxon) och en tonårspojke och tonårsflicka. Men twittrade Jeremy han var i Atlanta ensam medan Justin var camping och även visade sig få en ny tatuering. Var det för att kasta alla av? Eller var Justin där tillsammans med andra familjemedlemmar? Vi bad källan till nytt bekräfta och de sade: "Jag är ganska säker på att Justin var där med sin pappa, men jag är inte 100% säker."

Vi pratade med en anställd på Grouse Mountain Lodge, som inte kunde bekräfta Justin vistelse på grund av gäst privatliv regler, men hade förklarat att deras finaste svit kostade $279 per natt.

Källa: TheJustinBieberShrine
/Sofie

justinbiebercampingmontana Justin Bieber camped by Grouse Mountain Lodge in Whitefish, Montana 2011

   Someday säljer stort!

 Justins nya parfym "Someday" är en helt annan berättelse - De Macys säger att de inte kan hänga med den enorma efterfrågan.

Kommer du ihåg när Justin nästan blev nermejad för några veckor sedan då den nya doften hade sin debut, och vice VD, Muriel Gonzalez säger att efterfrågan har inte avtagit ännu.

"Försäljningen är på väg att bli den största vi någonsin haft", säger hon.

Macys tidigare rekordet var Beyonces nya parfym, "Heat" som sålde till ett värde av $3-miljoner på sin första månad ensam.

Så vad är de aktuella prognoser för Justins nya designer lukt? jo, Tio gånger så mycket!

Men ribban är satt ganska högt - "Glow" av Jennifer Lopez fick 100 miljoner dollar i försäljning under sitt första år redan 2002. Britney Spears bugade sedan "Nyfiken" två år senare och det gjorde samma sak.

Tror du att Justin har någon chans att slå det?

Källa: justindrewbieber

/Sofie


   Ny låt! Justin & Lil Twist

Get More: Justin Bieber, MTV Shows


/Sofie

   Dagens fråga !Har ni varit på någon utav JB:s konserter ? ♥

/ Emelie


   Singeln ska heta "wherever you are"Lil Twist från Young Money avslöjade för MTV News att han och JB arbetar på en ny singel "wherever you are". Lil Twist sade att när hans nya singel med Justin når massorna, skulle det ha en god chans att göra en pjäs i jakten på Summer Jam 2011.

Lil Twist sade: "Min tredje singel är "wherever you are". Den har min lillebror Justin och jag tror att det rekordet kommer att verkligen göra det. "

"Vi ska få några behandlingar [skriftligt], är vi inte bara ska plocka någon behandling eftersom den video kunde bara vara härifrån. Vi fick ett par olika sådana, jag menar inte att nämna några direktörer, men några olika. Det kommer att bli bra. "

På frågan om hur han träffade Justin svarade Twist:

"Jag och Justin, vi träffades faktiskt genom en gemensam vän och efter att vi fick riktigt cool faktiskt," han mindes. "Vi började arbeta i studion, skicka grejer via MacBook och allt. Och han var som, "Yo, bro, vi ska göra ett mixtape. Låt oss gå.'' Vi just börjat då."

- MTV

/ Emelie


   Så undviker Selena nätet.


                                              


I en intervju med Female First säger Gomez att hon vill ignorera allt negativt som omger relationen och att hon försöker leva ett så normalt liv som möjligt. Det gör hon genom att undvika såväl skvallertidningar som Internet.

– Jag försöker att inte fokusera på vad hela världen säger om mig och bara vara nöjd med mig själv, säger hon  till Scotland's Daily Record och fortsätter: 

– Jag försöker att inte läsa tidningar eller på nätet men det är såklart oundvikligt. Jag menar, det är överallt, så det finns ögonblick när jag läser saker som sårar mina känslor. Men inte hela tiden, tillägger Gomez.Källa Aftonbladet.
   
/Sara


   Dagens bild

 

Aww..... söta rådjurs ögon han har där!! <333 Hehe, är det bara jag som tycker han ser lite busig ut på den bilden? Haha, den är iaf söt! ^^

Vad tycker ni om den? ♥

/Sofie


   Selena har Justins skjortaAww.... Selena har med sig en nalle hon troligen fått av Justin när hon reser <3 Gulligt om ni frågar mig!

/Sofie

   Justin ska inte fria till Selena

Det är jätte många rykten som sprids just nu runt om i världen om det heta Hollywood paret Jelena. Ett av rykterna är att Justin ska fria till Selena på hennes födelsedags fest som han har planerat till henne den 22:a juli. Men Justin sa snabbt att även detta ryktet (som många andra) inte var sant!Vad tror ni om detta?

/Sofie


   VI SKA PÅ LÄGER !

Hejj , jag och Sara åker på läger imorgon och kommer inte kunna blogga förens på Lördag/Söndag tror jag . Men Sofie kommer självklart ta hand om uppdateringen och jag tror att hon skulle få hjälp utav en vän . Men det kanske blir något mer inlägg ikväll eller så men jag vet inte om det blir ngt imorgon . Det får vi se ! :)
Men ni får ha det så bra så hörs vi någon dag ! ♥

/ Emelie ♥

   3 girls singing "baby" on America got Talent !Dessa tjejer är så sjukt bra , jag hoppas verkligen att dom gick vidare ! :D

/ Emelie

   Fan video - Bieber come to sweden!Fan video till Justin! Både jag och Emelie är med i den så kolla gärna <3

Jag - 0.31
Emelie - 1.20
 
/Sofie

   Dagens låt !


   Grattis Jaden !

Idag är det underbara Jaden Smiths födelsedag . Han fyller 13 hela år , nu får vi gratta han ordentligt ! Så nu tycker jag att vi alla ska twittra #HappyBirthday @OfficialJaden . Han kommer bli så glad om det blir en TT ! Han är ju även Justins kompis och rappar i jb:s sång Never Say Never och är med lite granna i hans film också ./ Emelie


   Teen Choice Awards 2011 , kom igen rösta på Justin !KLICKA HÄR för att komma till röstnings sidan , du måste tyvärr vara medlem för att rösta . Men bli medlem det tar absolut inte lång tid ! Vi måste ju rösta på Justin , Kom igen Beliebers ! ♥

/ Emelie


   Justin köper en MCM väska till Selena

justin bieber selena gomez mcm purse Justin Bieber buys Selena Gomez a $6000 MCM purse 2011Trots att Justin och Selena befinner sig på olika ställen i världen så växer kärleken mellan dem bara starkare och starakre. Selena bar en av sina favorit väskor i London. Väskan var en present ifrån Justin som han köpte till henne i New York. Selena befinner sig just nu på världsturné för hennes nya abum When the sun goes down, och hon var nyligen sedd i London med en brun läder väska runt armen. Väskan är utav märket MCM och Justin sågs i en MCM butik i New York. Då hade Justin även med sig sin kompis Willow Smith dem 2 spenderade runt 6000$!

Inspirerad av: TheJustinBieberShrine

/Sofie


   Selena är mer populär än Justin

justin bieber selena gomez 2011
Selena Gomez är nu mer populär än Justin Bieber, hon är nu aktiv med sitt tredje album: When the sun goes down, och hennes nya film: Monte Carlo där hon spelar huvudrollen. Är rankas just nu även som den mest aktiva på youtube, Facebook, MySpace och iLike. Ett skäl till framgågen är hennes nya låt Love you like a love song (som finns med på skivan) som redan har 10 miljoner visningar på Vevo! Några andra videos som finns ute på Selenas Yotube sida är när Selena möter sin Celeb Cursh, Shia Labeouf från Transformer. Samma dag var Selena hos Regis och Kelly och uppträde med låten Who Says, bara dem här 2 eventen gav Selena  27.000 prenumeranter på Youtube, 290.000 Facebook fans och även 110.000 nya followers på hennes Twitter! Inte illa om jag får säga det själv :)

Inspirerad: TheJustinBieberShrine

/Sofie


   Justin Bieber funny Moments !


   Selena bär Justins skjorta ?!/ Emelie

   Länk till Macys !

Jag vet att det är många som undrar om Justins parfym "Someday" kommer komma till Sverige, antagligen kommer det dröja ett tag innan den kommer till Sverige men man kan beställa Justins parfym till Sverige från Macys . Tryck på länken för att komma till stället du kan beställa "Someday" :
http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=566773&PseudoCat=se-xx-xx-xx.esn_results

Men det finns även jätte snygga Justin Bieber t-shirtar och sånt .

/ Emelie

   MEJLA !

Har du eller dina kompisar gjort en fan video till någon utav Justins låtar , eller något klipp som du vill ska komma upp här på denna blogg . Mejla mig då på : emme.hoglund@hotmail.com . Du får självklart ställa frågor där och skicka bilder osv . Om ni vill veta mer hör av er .

ps : Justin är på Ellens show nu på 5:an  , missa inte ! :D

/ Emelie

   Justin Bieber parfym försäljning på topp !

 

Justins
parfym "Someday" lanserades på Macys. Förra månaden sålde en butik på Muriel Gonzalez mer än $ 3.000.000 värd parfym under den första månaden efter lanseringen. Enligt butiken verkställande detta var den största försäljningen av bolaget har tjänat. Tja beliebers älskar den produkt som lanserades av ingen annan än sig själv Justin.

Översättning / Mig
källa / www.justinbieberoriginal.com

/ Emelie

   Dagens bild

Aww..... tycker denna bilden e så söt! Även fast han gråter :( Men gillar den så det får bli dagens bild <3

Vad tycker ni om den? :)

/Sofie


   Dagens fråga !Vad tycker ni hitills om Justin Bieber veckan på 5:an ?

/ Emelie


   Hot mot gärningsmannen !/ Emelie


   Justin träffar Brittany , @Todays show 4/6/10I videon berättar Brittany och hennes syster om hur Justin mötte Brittanys blick och kunde inte ta ögonen från henne.

/ Emelie

   Justin twittrade

Justin Bieber @justinbieber Justin Bieber
Love the shirt @chazsom3rs ahaha http://lockerz.com/s/117666167/ Emelie

   Twittpics/ Emelie

   One time Anniversary TT/ Emelie ♥


   Vanity Fair Justin Bieber FailVanity Fairs februari Justin nummer är på väg att bli den värst säljande tidningen för Condé Nast månatligen i 12 år och en av de tre sämsta säljande tidningarna sedan 1992, rapporterar WWD. Bieber upplagan har sålt 246.000 exemplar, enligt Audit Bureau of Cirkulations rapport.

Justins oktober 2010 Teen Vogue-omslag säljdes bara i 121.054 nummer, ca 12% under Teen Vogue är 2010 i genomsnitt, enligt ABC-data. I april 2010 presenterade People en Bieber framsida som sålde 961.762 exemplar, vilket innebär 25 procent under genomsnitts försäljning och var den tredje sämsta säljaren förra året. Vanity Fair's taleskvinna sa: "Vem visste att 12-åringar inte köpte tidningar?"

Källa: oceanUP & justindrewbieber

/Sofie

   Dani Shay - America's Got Talent!

Den 22-åriga tjejen Dani Shay går vidare i America's Got Talent :) Hon har blivit extra uppmärksammad eftersom hon är så himla lik den 17-åriga sångaren Justin Bieber <3 /Sofie


   2 år sen inspelningen av one time
   Vad som kan vara en livstid av ångerJustin
och Selena Gomez har blivit den hetaste unga paret i Hollywood och som många tonåriga par, de får en att prata med om en av de viktigaste sakerna i deras förhållande - säker sex! En insider säger till Star, "Justin har sagt rakt upp som om han har sex, han hade bättre skydd." Väldigt smarta råd!

"Alla vet deras avsikter är goda, men de vet också hur lätt det är att hetsa upp när man är ung och kär", säger insider. "Det skulle bara ta en stund av svaghet för att orsaka vad som kan vara en livstid av ånger."

Underblåser denna diskussion, som levereras av Justin mamma Pattie var intima bilder på paret i Hawaii. "Alla började viska de antagligen hade sex (efter att ha sett bilderna)", säger insider. Eftersom både Justin och Selena föddes åt tonåriga föräldrar, träffar ämnet tonårsgraviditet ännu närmare hem till sina familjer.

"Det viktigaste är att Justin och Selena inte kasta bort sina fantastiska framtid eftersom de var slarviga och dumt", säger insider.

Källa: thejustinbiebershrine

*översättningen är inte den bästa eftersom den är av google translate*

/Sofie

   Selena är inte den typen som blir imponeradSelena Gomez har berättat för pals att hon är överväldigad över hur Justin visar sin kärlek till henne.
"Det går nästan aldrig en dag utav att Justin unnar Selena något. " berättar en källa som sedan fortsätter,
" Selena anser det som rart utav Justin men Selena är inte den typen utav tjej som blir imponerad. Selena behöver påminna Justin att det är okej med att spendera tid ihop och ha kul, istället. Och då menar hon inte någon speciell utflykt fylld med shopping. "

Källa: TheJustinBieberShrine

/Sofie

   Justin spela patty cake med SelenaEnligt New York Daily News, spenderade Justin Bieber och flickvännen Selena Gomez 4:e Juli helgen på en ombord på en yacht förtöjda Sag Harbour Marina i New York. Jelena blev inbjudna till Russel Simmons och politikern Charlie Crist på det lyxiga fartyget Inspiration.
Justin och Selena blev fotograferade när dom var på baksidan av yachten runt 6 på kvällen i fredags. William Coldwell som jobbade på en båt nära deras sa, " Dom lekte runt. Dom visade tillgivenhet, men det var inte så att dom tafsade på varandra. "
William Coldwell påstog också att Justin tog av sin tröja och började spela " Patty Cake " med Selena. En dag tidigare hade Justin och Selena ätit middag på den exklusiva thai restaurangen Siam Inn i New Yorks bio distrikt.

Källa: thefanofjustinbieber.blogg.se

/Sofie ♥

   Justin och kaffe :D

Haha, inte visste jag att han drack kaffe xd Visste ni? Men ganska gulligt ändå <3

/Sofie ♥

 


   Fan video - Next 2 You <3Haha, hittade denna på YT just xd Haha, ganska coolt gjort ändå! :D

Vad tycker ni om videon i skala 1-10? :)

/Sofie ♥


   Justin och Lady Gaga dominerar de sociala nätverken

©

Justin och Lady Gaga dominerar de sociala nätverken. Igår " Guinness World Record ", meddelade deras senaste rekord och Lady Gaga och Bieber är ettorna på listan.

Justin vann rekordet för mest sedda videon i historien på youtube, med 575, 118, 703 visningar på musikvideon till "baby" den 29 juli. Lady Gaga erhåller rekordet för flest anhängare på Twitter med mer än 11 ​​miljoner anhängare. Justin är den näst mest följt mer än 10 miljoner.

Justin har alltid fansen bakom sig och som alltid stöttar honom. För ett tag sedan bad Justin om  att alla "beliebers" skulle rösta på  Javier Colon till ett award, och han van priset för den första säsongen av "The Voice".

Källa: Justindrewbieber

/Sofie ♥


   Make a Change!
Gud vilken fin video! :O Vad tycker ni om den? <3

   Rösta på Justin!

Om någon av er är medlem elr vill bli det på Teen Choice 2011, så bli det men om ni ändå är det så kan ni ju rösta på Justin i dem kategorierna han är med i :D Gå bara in här: http://www.teenchoiceawards.com/signin.aspx <3


   "Just kidding"Hahahahaa! No just kidding! Hahahaa:D

   Glee (cover) on spotify!

Ni som följt Glee vet kanske att dem hade ett helt avsnitt som nästan bara handlade om Justin :D Då sjöng dem 2 av Justins låtar: "Somebody to love" och "Baby" ;) Och nu har dem kommit ut på spotify för er som vill höra ;) Sök bara på Glee och leta upp låtarna :) Jag tycker dem är jätte bra! Vad tycker ni? <3/Sofie ♥

 


   Få Justin till Sverige!

En kompis ska göra en video till Justin Bieber för att få han till Sverige! Vill ni vara med i den så gör så här:

 • Skriv på ett/en papper/skylt det du vill säga till Justin! T.ex. Sweden loves you Justin, please come to us!, Sweden wait for you Justin!, Justin Bieber please come to Sweden, elr aa ni fattar
 • Ta foto på dig och pappret/skylten
 • Skicka det till jbnumberone@live.com så skickar jag vidare den till henne sen, elr lägg upp den på bdb så hon kan ta den elr så jag kan ta den och sen ge den till henne, elr lägg upp den på ngn sida där jag elr hon kan få tag i den ;)


Har du bdb och vill veta vem hon är som ska göra videon så heter hon: JushenBiebah
där ;) Hjälp nu till att få Justin till Sverige, detta landet har så mke så jag tycker vi ska få Justin oxå <3 Vi fick hit hans skivor, hans film, hans tidningar och m.m, så vf skulle vi inte kunna få hit både Justin och hans parfym? Hjälp oss !!! :DMin bild till videon:
@JushenBiebah ta denna till videon om du suklle göra ngn :)♥

/Sofie ♥


   Dagens bild!

Tänkte att vi kunde ha dagens bild här på bloggen lite då och då :) Vad säger ni om det?

Isf så blir detta dagens bild:Haha, det är en bild från Justins film Never say never! På bilden är det Justin och hans mamma Pattie :D Haha, jag tycker den är väldigt rolig, vad tycker ni? <3

/Sofie ♥

   Meddelande!

Hej, jag vill bara säga att på söndag kommer Emelie och Sara typ åka iväg och vara borta tills näst nästa lördag, om jag förstått rätt, därför kommer dem inte kunna blogga på hela den veckan :( Jag däremot kommer kunna göra inlägg lite då och då! Fast på just söndag ska vi ha klassträff och jag är ansvarig, därför får vi se hur mycket jag hinner just på söndagen, men sen tror jag jag kan uppdatera lite mer! Men vill bara att ni ska veta att det alltså kommer inte att vara jätte bra update v.28, men sen kommer vi ta tag i det och köra fullt ut! :D Ville bara att ni skulle veta detta :)
Kramis <3

/Sofie ♥


   Justin kallar en säkerhetsvakt för ett "kräk"källa / www.justinbieberzone.com

/ Emelie

   Justin jobbar på sitt nya album #BelieveJustin
har avslöjat att han har påbörjat arbetet med sitt nästa album. Den 17-åriga sade att han är i planering och inspelning, och sade att den här gången han kommer att fokusera mer på sig själv och mindre på samarbeten med artister som Chris Brown, Kanye West och Ludacris. "Jag vill arbeta mycket med mig själv", sade han till MTV News. "Och jag kommer skriva mycket själv. Jag kommer att jobba med en massa andra producenter och sånt, men jag bara skriver en massa när jag är på turné." Jag skriver om hur jag känner och producera. Jag tar fram på min laptop och (på min dator) ", sa han. förhoppningsvis kommer detta att nästa album bli enorm. "Och han insisterade på att han kommer att låta kreativiteten flöda fritt på hans nästa erbjudande.
- Hans nya album kommer heta Believe

Är ni lika förväntansfulla som jag ? Men det dröjjer nog ett tag innan den kommer till Sverige också ...

/ Emelie


   Jelena håller varandra i handen i NYC !/ Emelie

   Lite kortfattat om Justin Drew Bieber:

Justins karriär började på youtube där han la upp videos när han sjöng! Han ville att hela hans släkt skulle kunna se bl.a när han var med i Stratford idol, men alla kunde ju inte komma och se han live och då var ju youtube en bra hemsida för dem ;) Men då visste inte Justin att det skulle leda till något så här fantastikst! Men efter ett tag ringde en man hem till Pattie (justins mamma) och frågade om dem inte kunde komma ner till Atlanta,US? (dem bodde då i Stratford,ON "Canada") Men Pattie ville inte det först, men mannen vid namn Scott (Scooter) Braun gav sig inte så lätt! Så han ringde och pratade med Pattie gång på gång och till slut åkte Justin och Pattie ner till Atlanta för att träffa Scott :) Dem pratade lite om Justins talang osv. men sen åkte dem hem igen, fast sen fick dem åka ner där igen för Usher Raymond ville också träffa Justin! Så Justin åkte med sin mamma för 2:a gången, och denna gången sskrev t.o.m Justin under ett skivkontrakt med Usher ;) Sen började det på riktigt!

Justin sjunger:Justin spelade in sin första singel One Time och blev snabbt det nya att titta på på youtube! Sen gjorde han sin låt Baby, som än idag (1år senar) är hans mest kända låt! Och det är även den videon som ligger först på mest kollade videos på youtube! Den har just nu när jag skriver detta ca.579 308 529 visningar :o Coolt va?

Länk till videon: http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

På alla dem här åren har Justin hunnit både släppt 4 album (och ett nytt är på väg), sin film Never Say Never, sin parfym Someday, sin bok First Step 2 Forever: My Story, varit med i bl.a CSI och Proactiv reklamen, varit på 2 världsturnéer (2010,2011) och några saker till ;) Han är även Hollywoods 2:a rikaste tonåring :D

Några av han saker:


Hoppas ni fick en lite uppfattning om vilken resa detta har varit! Och vi kommer följa resten av resan här på http://beeliebers.blogg.se <3

/Sofie ♥

   Välkommen!

Hej och välkommen till http://beeliebers.blogg.se :) Här kommer vi blogga om Justin Drew Bieber som jag tror ni förstår :D Men innan vi börjar vill vi att ni ska veta några saker!:

Vi som bloggar är Sofie, Emelie och Sara ;) Det kommer även komma en tjej till och hjälpa oss, men när och vem är inte bestämt ännu ♥ Vi kommer uppdatera bloggen så mycket vi kan och hoppas ni kommer gilla den!

Det är som ni nog förstår förbjudet att kopiera inlägg som vi själva skrivit på bloggen utan att skriva t.ex. Källa: Beeliebers.blogg.se i slutet och jag (sofie) har gjort header och bilden i kommentarsrutan och vill därför att ni tar och respekterar att vi inte vill att ni kopierar det, tack ;)

Har ni några frågor så kan ni fråga dem i frågelådan som finns i menyn, och om ni inte ser den så är länken till den här: http://http://www.blogresponse.com/ForeverBieber :) Där kommer jag (Sofie) svara på frågor!

Är det något ni undrar över eller om ni har något tips som kan göra bloggen bättre och inte vill att alla ska se det så kan ni skicka ett mail till Emelie: emme.hoglund@hotmail.com så svarar hon där ;)

Skriv mycket kommentarer nu för vi älskar kommentarer och vi vill ju såklart höra era åskiter om inläggen osv.!

Så välkommen och hoppas ni kommer trivas! <3

/Sofie ♥


RSS 2.0