Justin Bieber - Keny West är ingen skitstövel!



Kanye
West är känd för att ha den typ av personlighet som kan gnugga en del människor på fel sätt. Justin, å andra sidan, tycker väldigt mycket om Louis Vuitton Don. Även att hugga upp det med XXL EIC Vanessa Satten under en intervju för vår juli / augusti 2011 frågan hade Biebs idel komplimanger för Mr West.

"Jag fick vara i studion med honom och arbeta med honom och se hur han arbetar och prata med honom och prata med honom som en vän, och inte som någon [i] verksamhet", sa Bieber. »Han är egentligen inte en skitstövel så som alla andra tror. Jag menar, han kan, han kan göra dåliga saker, men han är verkligen generellt en bra kille. "

"Han kan göra dåliga beslut, du vet, liksom alla kan", sa justin, "men i allmänheten så tror jag att han är en bra kille."

Bieber var den första personen som Kanye följde när han gickTwitter i juli förra året. De båda gick på med att göra en relation över den sociala nätverkssajten och så småningom spelade in en låt tillsammans, en remix pop sångarens låt, "Runaway Love", tillsammans med en cameo från Wu-Tang Clan rapparen Raekwon över koncernens klassiska spår
“Ain’t Nothin’ Ta Fuck Wit.”

/Sofie

Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för ägaren av bloggen)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0