Justin bjuder ut Selena på hennes födelsedagJustin
är bortom söt när du tar hans tjej ut till en speciell middag på en av Hollywoods finaste japanska restauranger!

Justin tog sin flickvän Selena Gomez till en stor middag för hennes födelsedag den 22 juli på Geisha House i Hollywood - och vi har den exklusiva scoop om vad de beställt och alla deras handdator!

Justin, 17, och Selena, 19, hade massor av mat inför dem och inte dölja sin kärlek genom måltiden.

"Justin och Selena var bara bedårande när de firade sin födelsedag på Geisha House på fredag ​​kväll," ett ögonvittne berättar HollywoodLife exklusivt. "De verkade verkligen glad och helt förälskad. Medan de åt middag, matade Justin henne en Hollywood-sushi rulle, som är en rulle med krabba, avokado och tempura gurka. De hade också Marilyn Monroll, som är en rulle med räkor tempura, avokado och kryddig sås. De delade också den inglasade korta revben och grillad Alaskan lax teriyaki ".

"Till efterrätt delade de tempura grönt grädde te is. Den hade tre ljus i den, och alla sjöng "Happy Birthday" till Selena, inklusive Justin. Just innan hon blåste ut ljusen, sade Justin "Make a wish!" Och hon log. Efter att hon blåste ut ljusen, lutade Justin över och kysste henne på läpparna. Det var super sött! "

"De är båda verkligen ner till jorden och väluppfostrad. De verkligen kompletterar varandra. "
/Sofie

Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för ägaren av bloggen)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0