Bad Update!

Sweetie Boy !Hej hej :) Förlåt mig så jätte jätte jätte mke för att jag knappt
lägger upp ngt :/ Men det är ganska mke att göra just nu när skolan börjat och jag har varken tid elr lust att blogga :( Jag ska försöka bli bättre på det, men det är svårt :/ Jag hoppas att Emelie, Alexis och Sara oxå ta tag i att uppdatera mer om jag ska göra det :) Men innan jag börjar blogga igen ska jag försöka fixa en ny design, men det blir nog inte förrens om ngn vecka ;) Men ha det bra så länge, och jag ber JÄTTE mke om ursäkt för uppdateringen!

/Belieber kramar Sofie <33


   Funny Moments !

HIttar tyvärr inget nytt så här kommer några gamla godingar från funny moments istället :)

/Sara


   Fanpop Listan:

Det finns en hemsida med massa olika kändisar som är "heta" just nu, så här ligger Justin till i 3 olika kategorier:

Most Popular:
12. Justin Bieber

Celebrities:
2. Justin Bieber

Music:
1. Justin Bieber


Det är dem han ligger bäst till i :)

/Sofie


   11 år gamla Texas borgmästare deklarerar en ''Justin Bieber way''

Den 11 år gamla''borgmästare för en dag''av en Dallas-området staden vet vad hennes första borgmästare agera i regeringsställning kommer att vara: Byta namn på en del av Main Street för Justin Bieber


En tillfällig skylt ''Justin Bieber way'' gick upp tisdag under en akt i Forney, Texas.

Staden borgmästare Brian Brooks säger att begäran kom från 11 år Caroline Gonzalez. Hon vann en tävling tänkt att få ungdomar interesed i kommunstyrelsen. Hon är aktiv i elevrådet, återvinning och gemenskapspatentet  serviceprojekt. Brooks säger att stadens tjänstemän inte kunde Bieber att bjuda in honom till Forney, vilket är ungefär 15 mil öster om Dallas

Interpoleringen politikers handling kommer inte att kosta samhället mycket. Tjänstemän säger skylten gjordes för ca 20 dollar och kommer endast att visas tisdag


// Alexiz


   Försökte sno Justin Bieber kartong !

David Dowling, 23 år gammal, fångades efter att han försökt att stjäla en Justin Bieber kartong under armen i Bradenton galleria i Florida på lördagen.

Enligt NBCmiami.com, gjorde David Dowling klart för den andra sidan av gallerian med sin snattade varor, somhela tiden jagade av en kvinnlig butik anställd.

David och en oidentifierad vän kunde inte skaka den anställde och så småningom greps och gav tillbaka Biebercutout, värt $ 34,99. ( ca. 222 kr)
/ Emelie

   Justin på DSA 2011 !


   Rebecca Black vill sitta brevid Justin mer än Justin Timbarlake


   Bilder från Do Something Award

justin bieber do something 09justin bieber do something 07justin bieber do something awards 03justin bieber do something awards 15justin bieber do something awards 18

/Sofie


   Ajj!


Ser ut och göra riktigt ont! :'(

/Sofie

   bieber parad i oslo !


   biljetterna utsålda på 2 timmar !


   My World Tour Argentina

Bekräftat! Justin kommer att besöka Argentina för första gången den 12 oktober 2011. Justin kommer att utföraInfront av hans Beliebers den 12 och 13 oktober 2011 dpå en legendariska River Plate Stadium, Buenos Aires.

om du är en Belieber och bor i Buenos Aires, Argentina, vad väntar du på? Ta din biljett! Biljetter säljs ut väldigt snabbt! Köp ditt på www.topshow.com.ar

När och var?
Onsdag oktober 12 - Buenos Aires - 8 22:00 - River Plate Estadio / Stadium.
Torsdag 13 oktober - Buenos Aires-8-22:00 - River Plate Estadio / Stadium.

/ Emelie

   skit fin bild !

/ Emelie

   @chazsom3rs with me

/ Emelie

   Believe - song

Can someone in this crazy world login on messenger? :D ♥
Kollade lite på youtube och hittade denna länken: http://www.youtube.com/watch?v=TUFN0rF82jY&feature=related jag lägger inte ut videon eftersom jag inte vet om det är som denna låten har läckt ut eller om det änns är den riktigta låten :) Om ni inte alls fattar vad jag pratar om så är det ju så här, att Justin släpper ett nytt album i höst som kommer heta Believe och då kommer troligen en låt på skivan också heta Believe ju. Och jag vet inte om det är denna eftersom den låten inte kommit ut officiellt ännu. Men är det nu denna låten och den har läckt ut vill jag inte lägga ut den här, och ni får lyssna ifall ni själva tycker det känns rätt :)
/Sofie

   Show Your Hearts: Videon!

Vill ni se hur videon blev? Det hoppas jag ni vill här är den:Jag ska lägga ut den på YT sen när min bror kommit på lösenordet, hahahahaa!! Men så länge kan ni kolla här på VideoFy.Me :D Ett stort tack till alla ni om var med <3 SPRID NU DENNA VIDEO ÖVER VÄRLDEN!!!!! :D <333

/BieberLove Sofie

   Justin Bieber glassen "Sundae" bara i U.K!Ett av de mest kända London varuhusen Harrods lanserar just nu JB:s Someday-inspirerade glass som heter "Sundae".

Justins glass "fruktglass" är gjord av ingredienser som har inspirerats av JB:s parfym/doft "Someday". Den innehåller vilda bär och vaniljglass, päron, lavendel strössel och ätbart glitter.
- Sundae kommer endast att finnas tillgänglig till slutet av månaden och endast i Storbritannien, säger WWD rapporter.

Hur mycket kostar det? Det kommer "bara" kosta dig £20 pounds (200 svenska kronor).

Som vanligt kommer en del av intäkterna från glassen (och Someday) gå till välgörenhet.

Ååh gud vad jag önskar att jag var i London nu!! Den måste smaka jätte gott :D Eller vad tror ni beliebers? <3

/Sofie

   Ny bild på Justin

<font size="5">lite bilder på justin &lt;3</font>

/Sofie

   Justin har aldrig hört någon kalla honom BratJustin Bieber säger att han inte alls vet varför folk kallar honom brat - berättar han för Tmz, "I've never heard that rumor before."

Justin sa, "Tro inte på allt du hör, folk säger saker hela tiden." Han tillägger "Jag är död idag, det är ryktet."/Sofie

   nya bilder från justin !“Eye of the tiger babyyyyyyyyyyyyyy”“Checkout my boys company www.estovar.com


/ Emelie


   justin bieber - Who are cheezy proofs ?/ Emelie

   Caitlin twittrar !Caitlin som är en utav justins kompisar och har även varit tillsamans med Justin , och är även Christian Beadles storasyster la ut detta tweetet på sin twitter . Vad tror ni , kommer Justin börja spendera tid med Caitlin och Christian mer ?

/ Emelie

   Justin pratar om sitt nya album !/ Emelie

   Intervjue på röda mattan !/ Emelie

   Justin vinner "Male Artist" på TCA !


   angående uppdateringen !

Hejj ,
angående uppdaten :
ledsen att jag inte har bloggat så mycket , men jag har haft fullt upp men jag hoppas att jag kan blogga mer nu innan skolan börjar ! :D

/ Emelie

   Justin slösar pengar på Selena

Justin håller inte hårt i miljonerna. Den 17-årige Justin öser ut pengar på privatplan, kläder och smycken. Allt för att imponera på Selena Gomez.
– Det är sjukt hur mycket han gjort av med de senaste månaderna, säger en av hans kompisar i National Enquirer.
Just nu har Justin råd med väldigt mycket grejer. Det senaste året har popstjärnan dragit in mer än 100 miljoner kronor. Men pengarna försvinner enligt tidningen snabbt. 
– Han chartrar regelbundet privatplan för att flyga Selena och hennes kompisar att möta honom på olika platser under sin turné.
– När de inte kan vara tillsammans beställer han blommor och skickar henne enorma buketter

Svit för 63 000

Samma källa säger att han pungade ut med hundratusentals kronor när duon i juni shoppade i New York. Därefter drog paret i väg på en kryssning i Hamptons.
Det är enligt rapporten bara en del av Justins slösande. Här är andra exempel:

När de semestrade i Hawaii i maj bodde de i en svit för 63 000 kronor natten.

När Selena hamnade på sjukhus för utmattning köpte Justin henne en ”krya-på-dig-klocka” åt henne för 200 000 kronor.


// Alexiz


   Fortfarande tillsammans!

 

I söndags kväll sågs Justin och Selena tillsammans på "Teen Choice Awards" och slår hål på helgens rykten om att de inte skulle vara ett par längre.

Stjärnorna visade öppet sin kärlek med kyssar och kramar.

Och senare under kvällen poserade paret framför kamerorna tillsammans med David och Victoria Beckhams tre söner, Brooklyn Joseph,Romeo James och Cruz David. De fotograferades även tillsammans med Justins nära vän, hip-hopstjärnan Sean Kingston. Enligt tidningen Daily Mail skulle Selena ha dumpat Justin för att hon inte tål hans "värstingkompisar".

Det var en stor kväll för Selena. Förutom att hon framförde sin singel på galan tog hon hem publikens val som snygging, bästa skådespelerska i tv, musikgrupp, musiksingel och kärlekssång.

Justin vann tre surfbrädor för bästa manliga artist, bästa twittrare och bästa tv-skurk, efter att han var med i ett avsnitt av kriminal-serien CSI.

/Sara


   Show your hearts!

Alla som vill vara med i videon för Show Your Hearts!
Kom ihåg att det är sista dagen imon att kunna skicka i bilderna ;) Ni har tills klockan 15 på er :) Och jag vill ha in så många bilder som möjligt! <3 Så kom igen nu, det är för en bra sak och det är väldigt lätt också!! Gör bara så här:

1. Ta bilden när du gör ett hjärta med händerna (som på bilden) och skicka den hit: justinprankbieber@live.com ;)
2. Ta bilden och lägg upp den på din blogg och länka sen inlägget i en kommentar elr på FB elr Dv ;)

OBS! Det tredje alternativet är bara för dem som är kompis med mig på FB, Dv elr känner mig på riktigt!

3. Ta en bild och lägg upp den på Dv elr FB och tagga mig i den ;)

Så kom igen nu! <3 Säg till alla dina kompisar oxå :D Tack ni är bäst! Sprid detta vidare <3

/BieberLove Sofie

 


   Chris Brown ft. Justin Bieber - Ladies Love MeJag tycker den är bra! Vad tycker du? :)

/Sofie


   Sean Kingston - Det var en leva-eller-dö situation

Som många av er kanske kommer ihåg, så blev Sean Kingston alvarligt skadad i maj detta året! Och nu är det första gången han bertättar om olyckan för MTV ;) Det rör ju inte Justins så jätte mycket, men jag tror det finns fler än jag där ute som undrar vad som egentligen hände! 


Sean Kingston: "Jag svävade mellan liv och död"

Sean Kingston berättar för första gången sedan sin livshotande olycka med en vattenskoter hur händelsen har fått honom att leva i nuet.

— Jag är bra. Jag mår toppen. Jag är ivrig. Jag är glad. Många vet inte att det var en allvarligare situation. Jag genomgick en öppen hjärtoperation och två andra operationer; det var en leva-eller-dö situation, säger sångaren i den första intervjun sedan olyckan till MTV.

Det var den 29 maj i år som stjärnan var ute och åkte vattenskoter. Vid en fart på över 50 kilometer i timmen missbedömde han hur högt tidvattnet stigit och kraschade rakt in i en bro nära sitt hem i Florida. Han fördes till sjukhus med livshotande skador och var tvungen att genomgå flera operationer. Och när han trodde det var över blev det värre, berättar han för tv-kanalen.

— De skulle skicka hem mig, men så kände jag smärta i mitt vänstra bröst och berättade för min mamma. De skyndade sig och gjorde massa tester på mig och sa att jag inte kunde åka hem.

Det visade sig att hans bröst var blodfyllt och att han hade skador på sin aorta. Sångaren fick genomgå flera operationer, hela tiden med vetskapen om att riskerna var stora. Men nu säger han sig vara tillbaka och må bättre än någonsin.

— Jag är 100 procent nu. Jag har tagit det lugnt hemma, är på väg att börja jobba med mitt nya album. Jag har L.A. Reid nu som min nya producent. Jag har en historia att berätta nu.

— Vad olyckan lärde mig var att i livet måste du räkna dina välsignelser. Du måste ha Gud närvarande hela tiden och tänka på konsekvenserna.

Han avslutade med att tacka alla fans som stöttat honom under denna svåra tid.

Källa: MSN Today

/Sofie


   Justins nya tröja


Justin Bieber var ute på en shoppngrunda häromdagen. Vi älskar Justin men hans tröja var inte fel häller. Det är en Cee-Lo tröja med ett stort tryck där det stod "F**K YOU! F**K HER TOO! på. Men man kanske ska ha en annan tröja om man går och shoppar, bara en tanke.          

/Alexiz

   Dagens fråga !Ni glömmde väll inte att Justin var med på Ellen DeGeneres show idag eller ? Om ni såg det , vad tyckte ni ?! ¨
Själv hade jag redan sätt en liten bit utav pogramet på datan ;)

/ Emelie

   Justins väska kostar 12.000 kr . SWAG !!!Justin la upp denna bilden ovanför på sin instagram och skrev då : "Meet Louis"Ryggsäcken är alltså en Louis Vuitton och kostar då $1,970 men i svenska pengar blir det 12.000 .

/ Emelie

   Dagens bild!Så jäkla snygg!!! Justin la upp denna på FB för typ 7 timmar sen ;) <3

/Sofie

   3 nya snygga bilder !

Några nya snygga bilder på Justin , gasssshhhhh man drägglar ju över datan typ ...

/ Emelie

   Justin pratar om Miami !/ Emelie

   Show your hearts videon !Såg nyss att Emelie var med på den här videon , så kolla 4:55 hon är längst upp till höger ;)

/ Sara

   Justin backstage på Selenas turné/ Sara

   Next 2 You fan video !Grymt bra gjort !

/ Emelie

   justin och seanJustin och Sean i Miami

/ Emelie


   Nominerad till Do Something Awards 2011Justin nominerad i Do Something Awards 2011:
Klicka här för att rösta.

Do Something Award utspelar sig den 18 Augusti så se nu till att rösta fram tills dess, vi måste ju se till att Justin vinner . Right ?!

/ Emelie


   DAGENS BILD !Gammal bild på justin men så jävla söt ! Kolla hans underbara ögon ? älskvärd bild !

/ Emelie


   Billy Ray har likadan gitarr som Justin:

Hehe, måste va en bra gitarr :D

/Sofie


   Justin visar sig i kalsonger i Miami!


Fler Bilder Här!

#SexyBieber <3

/Sofie


RSS 2.0