Joe Jonas förolämpar Justin!



Joe
rensar upp rivalitet rykterna mellan honom och Justin - men han går så långt , så att han kränkar hans popstjärns motsvarighet?

Vi är glada att höra Joe Jonas, 21, känner sig inte hotade av superstjärnan Justin, 17. Men han kan ha gått lite för långt - förolämpande Biebs!

Joe berättar AOL hans karriär är i en annan basebollarena än Biebers.

"Mina låtar är lite mer mogna," sa Jonas. "De saker som jag talar om ... Jag hoppas verkligen att 11-åringar inte lyssnar på dem för då behöver deras föräldrar prata"

Han säger också hans soloalbum
"Fast Life" handlar mer om de hinder som unga vuxna till skillnad från pre-teen drama.

"Jag är 21, så jag sjunger om saker en 21-årig ​​skulle behandla. Och om en 11-årig ​​eller vad som helst vill lyssna på min musik, så är det bra, jag är mer än nöjd. Jag känner bara kärnan i publiken som kommer att vara lite äldre, "csa Joe Jonas.

Källa: TFOJB

Jag har aldrig varit ett fan av Joe och kommer aldrig att bli, men inte trodde jag att han var så här taskig mot Justin :O Vad tycker ni? Är Joes musik mer mogen än Justins? <3

/Sofie


Kommentarer ♥
Postat av: Alle

Asså, jag tycker några av Jobros låtar är bra, har älskat dom, men slutade när jag började lyssna så mycket på Justin, men gillar fortfarande några låtar, men asså, jag blev chockad och förbannad när jag läste det här, FYFAN SÄGER JAG BARA TILL JOSEPH ADAM JONAS!

Asså, det är omoget att säga att hans låtar är lite mer mogna än Justins, asså, so what? Justin gör dom flesta låtar om tjejer, kanske för att han tycker om tjejer, men det betyder inte att hans låtar är omogna, just nu HATAR jag Joe för han sa så jävla taskigt mot våran drömprins, USCH SÄGER JAG BARA TILL JOE JONAS!

2011-07-16 @ 12:15:59

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för ägaren av bloggen)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0