Beliebers eller pumor

Visste du att 3 av alla 4 Beliebers är antingen under 17 eller över 40 år? Yah Vi håller skämtade om pumor som gillar JB men vad händer om jag sa att pumor (gamla kvinnor) utgör 21% av alla JB fans? Den troligaste orsaken till detta är att dessa 40 +-årig kvinna blev Bieberized av sina döttrar som fick dem i JB.

Tja en ny rapport säger att anledningen till unga och gamla kvinnor är de största Justin fans är att de har låga östrogen (kvinnliga hormoner). Huh?

Enligt en läkare vid namn Dr Tony Little:

Det är ingen tillfällighet att kvinnor två till tre generationer isär faller för samma tonåring musik sensation. Liksom de flesta fall av valp kärlek, hormoner att skylla.

Östrogen effekt
Justin är pojkaktiga utseende och högfrekventa sång har charmat miljontals kvinnor på motsatta sidor av ålder spektrum. Vad har de gemensamt? Låg östrogen.

"Före puberteten, kvinnor föredrar män med mer feminina ansikten och högre röster", säger Tony Little, Ph.D., Royal Society Research Fellow i psykologi vid University of Sterling. Detsamma gäller efter klimakteriet. "Post-menopausala kvinnor återgå nästan tillbaka till en pre-pubertet nivå förkärlek för mer feminina män."

I ett 2010 studie visar denna effekt visade Lilla och kollegor två bilder av ett manligt ansikte, ändras för att titta masculinized eller feminiserade, till kvinnor i olika åldrar. Feminina ansikten vädjade till post-menopausala kvinnor och flickor i de tidiga stadierna av puberteten, medan kvinnor i sin mest fertila åren föredragit mer maskulina män.

Little tror att östrogen kan öka förändringarna. "Östrogen sparkar i ganska kraftigt i puberteten", säger han. "Det uppmuntrar kvinnor att vilja para sig med genetiskt hög kvalitet [läs: maskulina]. Männen" Som östrogen krymper efter klimakteriet, så ökar affinitet för frid, maskulina män.

Jo jag håller inte helt. Från de reaktioner jag har sett från min sexiga inlägg, är det uppenbart att Beliebers (åtminstone att de som kommer till JBShrine) har rasar hormoner. :P

Källa: TheJustinBieberShrine
Översättning: Google
(Orkade inte översätta allt själv så blev det mågra små fel så får det vara)
/Sofie

Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för ägaren av bloggen)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0