Välkommen!

Hej och välkommen till http://beeliebers.blogg.se :) Här kommer vi blogga om Justin Drew Bieber som jag tror ni förstår :D Men innan vi börjar vill vi att ni ska veta några saker!:

Vi som bloggar är Sofie, Emelie och Sara ;) Det kommer även komma en tjej till och hjälpa oss, men när och vem är inte bestämt ännu ♥ Vi kommer uppdatera bloggen så mycket vi kan och hoppas ni kommer gilla den!

Det är som ni nog förstår förbjudet att kopiera inlägg som vi själva skrivit på bloggen utan att skriva t.ex. Källa: Beeliebers.blogg.se i slutet och jag (sofie) har gjort header och bilden i kommentarsrutan och vill därför att ni tar och respekterar att vi inte vill att ni kopierar det, tack ;)

Har ni några frågor så kan ni fråga dem i frågelådan som finns i menyn, och om ni inte ser den så är länken till den här: http://http://www.blogresponse.com/ForeverBieber :) Där kommer jag (Sofie) svara på frågor!

Är det något ni undrar över eller om ni har något tips som kan göra bloggen bättre och inte vill att alla ska se det så kan ni skicka ett mail till Emelie: [email protected] så svarar hon där ;)

Skriv mycket kommentarer nu för vi älskar kommentarer och vi vill ju såklart höra era åskiter om inläggen osv.!

Så välkommen och hoppas ni kommer trivas! <3

/Sofie ♥


Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för ägaren av bloggen)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0