Justin camapade i Montana

Justin checkade in på Grouse Mountain Lodge, där den finaste sviten kostar $279 per natt, på Juli 5-7 sex andra människor och fiskade! Montana måste vara "mitt ute i ingenstans" ställe han var tweeting om.

Justin retade oss tidigare i veckan med flera foton av sig själv camping en vacker plats. Han sa "Kom hitta mig" och så gjorde vi! Vi pratade med tre olika källor som bekräftade Justin var i Kalispell, Montana den här veckan med sin familj! "Han checkade in på Grouse Mountain Lodge den 5 juli och checkat ut den 7 juli," en källa berättar för oss. "Han hade en släktträff."

En annan spion berättar Justin kontrolleras under namnet "Bieber". Gissa var han inte alltför orolig för att bli hittad!

Även Justin checkade in på Grouse Mountain Lodge, det gör det inte nödvändigtvis betyda att han sov där båda kvällarna, eller en alls. Han twittrade han camping den 5 juli, och en av våra källor säger oss att det är vanligt att checka in på Lodge men läger någonstans i närheten av det, ibland även i Glacier National Park som är en 30 minuters bilresa bort. "Justin och hans familj fiskade vid Sik sjön vilket är ungefär en mil bort från Lodge," avslöjar tredjedel ögonvittne.

Så vem var Justin där med? Det är lite oklart. En källa säger att han var där med sin pappa, Jeremy, sin pappas fru, deras två barn (Jazmyn och Jaxon) och en tonårspojke och tonårsflicka. Men twittrade Jeremy han var i Atlanta ensam medan Justin var camping och även visade sig få en ny tatuering. Var det för att kasta alla av? Eller var Justin där tillsammans med andra familjemedlemmar? Vi bad källan till nytt bekräfta och de sade: "Jag är ganska säker på att Justin var där med sin pappa, men jag är inte 100% säker."

Vi pratade med en anställd på Grouse Mountain Lodge, som inte kunde bekräfta Justin vistelse på grund av gäst privatliv regler, men hade förklarat att deras finaste svit kostade $279 per natt.

Källa: TheJustinBieberShrine
/Sofie

justinbiebercampingmontana Justin Bieber camped by Grouse Mountain Lodge in Whitefish, Montana 2011

Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för ägaren av bloggen)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0